היי לכם,
שבוע שעבר נוכחתי בסדנת אפייה שהועוברה בתל אביב מטעם חברת מיימונס.
האמת שלפני שהגעתי לסדנה לא הייתי בדיוק משוכנעת מהמוצרים שלהם וזה מהסיבה היחידה שאצלי לא מקצרים תהליכים...כלומר אם צריך קרם פטיסייר אז מכינים קרם פטיסייר...אם צריך עוגה אז מכינים עוגה... אבל מסתבר שיש עוד דרכים (טובות) כשלפעמים אין זמן או כשלא כל כך מתחשק...
שבוע שעבר נוכחתי בסדנת אפייה שהועוברה בתל אביב מטעם חברת מיימונס.
האמת שלפני שהגעתי לסדנה לא הייתי בדיוק משוכנעת מהמוצרים שלהם וזה מהסיבה היחידה שאצלי לא מקצרים תהליכים...כלומר אם צריך קרם פטיסייר אז מכינים קרם פטיסייר...אם צריך עוגה אז מכינים עוגה... אבל מסתבר שיש עוד דרכים (טובות) כשלפעמים אין זמן או כשלא כל כך מתחשק...