tag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post6236456828336639624..comments2023-05-12T17:24:02.706+03:00Comments on אפיה ביתית | עוגות יום הולדת: עוגיות מקרון שוקולדUnknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-81366295111040813332013-03-06T11:49:26.740+02:002013-03-06T11:49:26.740+02:00תמונות יפות שעושות הרבה חשקתמונות יפות שעושות הרבה חשקAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-59722543170764642722012-08-22T11:59:50.907+03:002012-08-22T11:59:50.907+03:00יצא מושלם! וזאת פעם ראשונה שניסיתי להכין מקרונים. ...יצא מושלם! וזאת פעם ראשונה שניסיתי להכין מקרונים. ממש כמו בתמונות. וכל מי שטעם אמר שזה משהו! המון תודה. בדקתי הרבה מתכונים והרבה מדריכים באינטרנט לפני שבחרתי במדריך שרשמת.<br /><br />רציתי לשאול: במידה ואני מעוניין להכין מקרון רגיל ללא קקאו. מה היחס של הכמויות?<br />האם פשוט להוסיף 15 גרם גם לאבקת סוכר ועוד 15 לשקדים?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02183749004422578369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-43819096011634970722012-06-01T11:43:40.724+03:002012-06-01T11:43:40.724+03:00היי! יש אפשרות להחליף את החמאה בשמן (אני משתדלת לא...היי! יש אפשרות להחליף את החמאה בשמן (אני משתדלת לא להשתמש במרגרינה) ואת השמנת מתוקה בשמנת פרווה? אני בטוחה שזה ייצא פחות טעים, אבל אני מחפשת קינוח פרווה, ומנסיון עבר עם מתכונים מהבלוג שלך אני קודם כל מחפשת פה(:Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-8576758971451437772011-04-13T15:13:44.241+03:002011-04-13T15:13:44.241+03:00היי,
רוב הזמן אני משתמשת בשקדים שאני בעצמי טוחנת ו...היי,<br />רוב הזמן אני משתמשת בשקדים שאני בעצמי טוחנת ומנפה אחר כך כשאני צריכה למתכון...כשמשתמשים בכמויות אז זה יותר משתלם.<br />בקיצור,לא חייבים להשתמש באבקת שקדים קנויה,אם יש לך מעבד מזון טוב שטוחן דק אז זה מספיק.<br />בהצלחה :)אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-4383405249268031442011-04-13T14:23:03.822+03:002011-04-13T14:23:03.822+03:00היי, אם אני אטחן את השקדים במעבד מזון הם יהפכו למש...היי, אם אני אטחן את השקדים במעבד מזון הם יהפכו למשחה ולא לאבקה, השאלה אם זה בסדר או שעדיף לקנות אבקת שקדים ( שזה בטוח יותר יקר)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-12461390786720784552010-12-25T21:15:10.735+02:002010-12-25T21:15:10.735+02:00הי רותם, הנה הדרך להכין את המרנג ללא מד חום
http:/...הי רותם, הנה הדרך להכין את המרנג ללא מד חום<br />http://www.ibake.co.il/2010/12/french-meringue.html<br />כל שאר המתכון נשאר אותו הדבר.<br />עדכני איך יצא :)מריםhttps://www.blogger.com/profile/09770866809662276989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-38298759743708873412010-12-25T00:49:22.811+02:002010-12-25T00:49:22.811+02:00היי רותם,
או שקונים אחד...:)
או שמכינים את המרינג ...היי רותם,<br />או שקונים אחד...:)<br />או שמכינים את המרינג בדרך אחרת ללא בישול הסוכר -זה נקרא אז מרינג צרפתי וכבר לא מרינג איטלקי.<br />השעה עכשיו מאוחרת אז מחר אני אעלה פוסט למרינג הצרפתי.<br />בינתיים שיהיה לילה טוב!מריםhttps://www.blogger.com/profile/09770866809662276989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-20454909002724661302010-12-24T22:48:29.993+02:002010-12-24T22:48:29.993+02:00מה עושים אם אין מדחום לסוכר??מה עושים אם אין מדחום לסוכר??רותםnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-68878552341530839502010-12-01T08:56:34.613+02:002010-12-01T08:56:34.613+02:00היי בוקר טוב!
תודה רבה!אני שמחה שאהבת את הפוסט.
תש...היי בוקר טוב!<br />תודה רבה!אני שמחה שאהבת את הפוסט.<br />תשתפי אותי אם ייצא לך להשתמש במתכון!<br />יום נפלא מלא במקרונים!מריםhttps://www.blogger.com/profile/09770866809662276989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-29025756321257110042010-12-01T01:38:58.375+02:002010-12-01T01:38:58.375+02:00משגע !!!
איזה מקרונים מדהימים
ואיזה תמונות עם הסבר...משגע !!!<br />איזה מקרונים מדהימים<br />ואיזה תמונות עם הסברים נפלאים.<br />תודה רבה.Pontchhttps://www.blogger.com/profile/10676896949050711930noreply@blogger.com