tag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post6411507646132010970..comments2023-05-12T17:24:02.706+03:00Comments on אפיה ביתית | עוגות יום הולדת: עוגת קונקורדUnknownnoreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-70210220188519978212012-04-05T13:19:50.054+03:002012-04-05T13:19:50.054+03:00עוד דבר, אם הכנתי קציפה כמה זמן אני יכולה לשמור או...עוד דבר, אם הכנתי קציפה כמה זמן אני יכולה לשמור אותה עד שאני מכניסה אותה לתנור? לשמור בינתיים במקרר או בחוץ?אליסהhttps://www.blogger.com/profile/07702600561080039222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-14804008775905236312012-04-05T12:38:20.220+03:002012-04-05T12:38:20.220+03:00היי,
אני אופה את המרנג כרגע ואני תוהה איך אני יודע...היי,<br />אני אופה את המרנג כרגע ואני תוהה איך אני יודעת שהוא באמת מוכן. הוא אמור להתקשות עד הסוף בתוך התנור או רק אחרי שאני מוציאה אותו? <br />אני כבר מחזיקה אותו שעה וחצי בתנור והוא לא נראה כאילו הוא מתקשה.אליסהhttps://www.blogger.com/profile/07702600561080039222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-73227251649500924862011-10-12T08:46:50.043+02:002011-10-12T08:46:50.043+02:00בוקר טוב
הכנתי את המרנג - הוספתי את קצפת החלבונים...בוקר טוב <br />הכנתי את המרנג - הוספתי את קצפת החלבונים על האבקת קקאו וא.סוכר ואחרי הקיפול זה יצא נוזלי כמו עוגת טורט (זה לא היה יציב) האם הרסתי ככה את המרנג?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-39615635183381937312011-10-11T10:16:30.275+02:002011-10-11T10:16:30.275+02:00היי,
יש לשמור את העוגה במקרר עד לאכילה ומומלץ לאכו...היי,<br />יש לשמור את העוגה במקרר עד לאכילה ומומלץ לאכול עד למחרת.<br />בתאבון :)Ibake - אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-75966924769931758902011-10-11T10:05:18.232+02:002011-10-11T10:05:18.232+02:00היי
רציתי לדעת איפה מאחסנים את העוגה עד לאכילה?
תו...היי<br />רציתי לדעת איפה מאחסנים את העוגה עד לאכילה?<br />תודה מראשAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-75848526199700050002011-10-02T09:02:53.525+02:002011-10-02T09:02:53.525+02:00היי,
ממה שאת כותבת, לי זה נראה שהחום היה קצת גבוה ...היי,<br />ממה שאת כותבת, לי זה נראה שהחום היה קצת גבוה מדיי...מרנג צריך לייבש ולא לאפות ,רשמתי במתכון חום של 100 מעלות,יכול להיות שבתנור אחר צריך קצת פחות...<br />בכל אופן אני בטוחה שמצאת תחלופה טעימה לא פחות לארוחת החג :)שיהיה לך שבוע מתוק!Ibake - אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-52457832487330176312011-09-27T19:49:35.055+03:002011-09-27T19:49:35.055+03:00ערב טוב,
העוגה נראית מדהים, והחלטתי לאזור אומץ ול...ערב טוב,<br /><br />העוגה נראית מדהים, והחלטתי לאזור אומץ ולנסות לאפות כזו לחג.. הבעיה היא, שנתקעתי בשלב המרנג. אני מקציפה בדיוק על פי המתכון, הכמויות מדויקות, ההקצפה יציבה והקיפול עדין. אבל לאחר שאני מכניסה את העיגולים לתנור, לאחר כמה זמן הם פשוט שוקעים, כאילו נעשים "מדלדלים" כאלה, ולמרות שכשאני מכניסה את התבניות לתנור הם נראים גאים ומוקצפים, הם פשוט מתכווצים, ואני נאלצת לזרוק אותם. זו כבר הפעם השנייה שאני מנסה, ושוב הולך לפח :( למה זה קורה?..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-55058631246787896532011-09-23T12:12:51.063+03:002011-09-23T12:12:51.063+03:00היי לירון,
אני מקווה שלא מאוחר מדיי...אני רואה את ...היי לירון,<br />אני מקווה שלא מאוחר מדיי...אני רואה את ההודעה שלך רק עכשיו...<br />בכל מקרה אם את לא משתמשת במרגרינה או תחליפים פרווה אני הייתי מציעה פשוט לוותר על החלק הזה...בסה"כ מדובר בכמות קטנה של חמאה.<br />עדכני אותי איך יצא :)Ibake - אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-51482906810336562772011-09-22T10:35:37.677+03:002011-09-22T10:35:37.677+03:00שלום, תודה על המתכון, אני בשלבי הכנה של המרנג כבר ...שלום, תודה על המתכון, אני בשלבי הכנה של המרנג כבר עכשיו. רציתי לשאול במה לדעתך אפשר להחליף את החמאה בקרם כדי שזה יהיה פרווה? יש לציין שאני לא משתמשת במרגרינות ובריצ'ים למיניהם בגלל שזה ממש לא בריא. אז אם יש לך רעיון אשמח. לירון :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-21157773378274461422011-09-10T16:11:03.921+03:002011-09-10T16:11:03.921+03:00איזה כיף!שמחה לשמוע :)איזה כיף!שמחה לשמוע :)Ibake - אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-37979389173799829722011-09-09T22:53:16.033+03:002011-09-09T22:53:16.033+03:00רציתי להגיד שיצא בסופו של דבר מדהים...כולם התלהבו!...רציתי להגיד שיצא בסופו של דבר מדהים...כולם התלהבו!!מה שכן לטעמי המרנג מתוק מידי אולי אפשר קצת פחות סוכר....שאפו!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-6808622598771950592011-09-09T16:11:25.564+03:002011-09-09T16:11:25.564+03:00אני אוסיף את זה בהסברים ...אבל כן לא להוסיף קצף קר...אני אוסיף את זה בהסברים ...אבל כן לא להוסיף קצף קר לשוקולד חם כי נוצרים גושים.שני המסות צריכות להיות פחות או יותר באותה טמפרטורה.<br />לא נורה אבל אני בטוחה שיצא טעים ואם אומרים משהו תגידי שזה מוס עם שבבי שוקולד :)Ibake - אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-89414338689702835882011-09-09T16:04:47.126+03:002011-09-09T16:04:47.126+03:00הייתי צריכה לחכות שהשוקולד יתקרר??כי לא חיכיתי ישר...הייתי צריכה לחכות שהשוקולד יתקרר??כי לא חיכיתי ישר התחלתי להוסיף את הקצף...אולי פה הטעות??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-19894227053481442632011-09-09T15:51:15.651+03:002011-09-09T15:51:15.651+03:00היי,
אני קווה בשעה הזו כבר התייצב לך המוס :)
לפי ...היי,<br />אני קווה בשעה הזו כבר התייצב לך המוס :)<br />לפי דעתי הגושים נגרמו אולי מזה שהשוקולד היה עדדין חם או פושר או שלפחות קצף הביצים היה הרבה יותר קר מהשוקולד מה שגרם להתקררות השוקולד...<br />לגי זה שהוא נהיה נוזלי אאני לא כל כך יכולה להגיד...יכול להיות תנועת הקיפול למרות שאת נראה דיי מנוסה :) בכל מקרה בקירור אין שום סיבה שהמוס לא יתייצב!<br />המון מזל טוב לכבוד יום ההולדת!Ibake - אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-25487915509678253822011-09-09T10:57:37.485+03:002011-09-09T10:57:37.485+03:00שלום
הכנתי את המרנגים יצאו מדהים
הכנתי את המוס בדי...שלום<br />הכנתי את המרנגים יצאו מדהים<br />הכנתי את המוס בדיוק לפי הכללים הגדלתי כמויות כי רציתי לשים בקעריות.המסתי על בן מרי.הקצפתי את הביצים יצא קצף מאוד יציב בזה אני טובה<br />שהתחלתי להוסיף את הקצף לשוקולד בהתחלה ניהיו גושים ולאחר מכן הכל נעשה חלק<br />אבל הוא היה מאוד נוזלי עד כדי שהכל נישפך ולא יכולתי למרוח העוגה מיועדת להיום ליומולדת מקווה שבמקרר עד הערב זה יתקשה עם לא אז פאדיחה...למה זה יצא נוזלי?ככה זה צריך להיות.הייתי צריכה לקרר קודם אולי?למרות שהמוס טעים מאוד!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-28898678091840244882011-09-06T10:03:16.629+03:002011-09-06T10:03:16.629+03:00היי!
אני השתמשתי בביצים בגודל M מדיום-בעצם אני תמי...היי!<br />אני השתמשתי בביצים בגודל M מדיום-בעצם אני תמיד משתמשת במדיום.<br />לגבי השכבת קרנץ ,כמובן שאפשר להוסיף למרות שהמתכון המקורי הינו מורכב אך ורק ממרינג וממוס שוקולד!<br />הקרנץ בלי ספק יהפוך את העוגה לעוד יותר מושחתת :)<br />בהצלחה!Ibake - אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-70139899267395328862011-09-06T08:10:36.216+03:002011-09-06T08:10:36.216+03:00אוו מגניב! אני גם ממש התפתיתי להכין את העוגה אחרי ...אוו מגניב! אני גם ממש התפתיתי להכין את העוגה אחרי שצפיתי בפרק של מאסטר שף אבל הכמויות במתכון שלהם היו לא הגיוניות. <br />יש לי 2 שאלות:<br />1- באיזה גודל ביצים השתמשת?<br />2- במתכון של מאסטר שף היה גם קראנץ' עם שוקולד, וופל וקרם נוגט. ראית את זה גם במתכונים אחרים כשחיפשת או שזה היה קוריוז שלהם?<br />תודה לך על מתכון מותאם יותר לבשלן הביתי שלא מעוניין להכין עוגה מ-1.7 ק"ג שוקולד ובערך 24 ביצים...<br />ינוסה בקרוב!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-78643992231577147302011-09-05T22:24:21.423+03:002011-09-05T22:24:21.423+03:00תודה רבה!תודה רבה!Ibake - אפיה ביתיתhttp://ibake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-72116568452155730342011-09-05T19:58:39.397+03:002011-09-05T19:58:39.397+03:00וואו - נראה טוב!!!!! איזה כישרון!!!וואו - נראה טוב!!!!! איזה כישרון!!!חדוהnoreply@blogger.com