tag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post8960633048266035106..comments2023-05-12T17:24:02.706+03:00Comments on אפיה ביתית | עוגות יום הולדת: מתכון שבלולי שמרים וניל ושוקו צ'יפס Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-68044188252994730682014-05-15T19:29:00.821+03:002014-05-15T19:29:00.821+03:00קודם כל, יש לך אתר מהמם! תמונות יפות ומושכות את הע...קודם כל, יש לך אתר מהמם! תמונות יפות ומושכות את העין, והמתכונים מפורטים.<br />רציתי לשאול, למה יש הבדלים ביחס בין החומרים בין קרם הפטיסייר המופיע במתכון ובין המתכון לקרם פטיסייר באתר? עם איזה מהם עדיף לי להכין?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971225181501787903.post-69589464292966770952014-02-28T01:25:19.753+02:002014-02-28T01:25:19.753+02:00לעומת מתכונים אחרים נהדרים שמיד מצליחים מהאתר, המת...לעומת מתכונים אחרים נהדרים שמיד מצליחים מהאתר, המתכון הזה היה קצת מאכזב משתי סיבות. הראשונה, גלגול הבצק עם קרם הוניל התגלהכמשימה לא פשוטה בכלל - חלקים גדולים של הקרם נשפכו החוצה בעקבות הגלגול ועוד אחרי החיתוך. השנייה, לאחר האפייה והתפיחה של השבלולים בתנור הקרם נספג לחלוטין, וכל מה שנותר ממנו זה רמז קל בטעם. השבלולים יצאו יותר כמו חלות קטנות ופחות כמו מאפה שמרים מפנק עם הקפה.Anonymousnoreply@blogger.com