מתכון לסמבוסק ביתי



סמבוסק ביתי ב 5 דקות

"סמבוסק ביתי ב5 דקות" ...טוב נו ...בסדר...אולי קצת יותר... אבל עדיין, מהיר הכנה ויוצא ממש טעים לארוחת ערב כשאין יותר מדיי מה לאכול בבית...והילדים גם יאהבו מאוד :)

מה שכן, צריך שיהיה בבית חבילת מלווח במקפיא ואז ניתן לגוון במילויים...היום הכנתי עם מילוי תפוח אדמה.





 חומרים ל4 מנות:

4 מלווחים מופשרים
4 תפוחי אדמה בינונים מבושלים במים
1 בצל גדול חתוך דק ומטוגן
2ביצים
4 כפות גבינה לבנה
מלח,פלפל,חצי כף מרק עוף (פרווה),פטרוזיליה קצוצה, אבקת שום.

חלמון ביצה וסומסום

אופן הכנה:

1-מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים+מלח
2- בקערה גדולה מרסקים לפירה ,מוסיפים ביצים,בצל מטוגן,גבינה לבנה ואת כל התבלינים.מערבבים היטב.
3-על משטח מקומח מרדדים מעט את בצק המלווח,מניחים כמות נדיבה של מילוי על החצי התחתון של המלווח וסוגרים לחצי עיגול.
4-מברישים בחלמון ומפזרים סומסום .
5-אופים ב190 מעלות כחצי שעה עד להזהבה.מצננים מעט ומגישים.

הצעות למילוי:

 גבינות (בולגרית,צהובה,לבנה,ריקוטה,זיתים).
רוטב פיצה,גבינה צהובה וזיתים.





בתאבון!









קבלו עדכונים ישירות למייל:
*בדקו את תיבת המייל שלכם על מנת לאשר את המנוי*

אין תגובות:

פרסום תגובה