מתכון לקנטוצ'יני פיסטוק, אגוזים וצימוקים




מתכון לקנטוצ'יני פיסטוק, אגוזים וצימוקים (או במילים אחרות עוגיות חמאה עם פיסטוקים,אגוזים וצימוקים)
ע"פ מתכונו של מיקי שמו (המיטב)













ההכנה מאוד פשוטה והעוגיות יוצאות טעימות מאוד!



החומרים:

200 ג חמאה רכה
120 ג אבקת סוכר
400 ג קמח
שקית אבקת אפייה
¼ כפית קינמון
קורט מלח
ביצה 1+חלמון
1/3 כוס פיסטוקים כלופים
1/3 כוס אגוזי מלך שבורים גס
1/3 כוס מיצוקים בהירים


אופן ההכנה:

1-במיקסר מערבלים חמאה+אבקת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה
2-בקערה נפרדת מערבבים קמח+אבקת אפייה+קינמון+מלח
3-מוסיפים לתערובת החמאה ביצה+חלמון+חצי מתערובת הקמח ומערבלים חצי דקה
4-מוסיפים את הפיסטוקים+אגוזים+צימוקים +חצי השני של הקמח ומערבלים עוד כדקה.
5-מוציאים את הבצק מהמיקסר ומחלקים אותו ל3 חלקים.
6-יוצרים מכל חלק גליל בקוטר 3-4 ס"מ,עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לפחות לשעה.
7-מוציאים מהמקפיא ופורסים לעיגולים בעובי ½ ס"מ.
8-אופים 12-15 דקות בתנור מחומם מראש על 170 מעלות.
9-מצננים ושומרים בכלי אטום.





קבלו עדכונים ישירות למייל:
*בדקו את תיבת המייל שלכם על מנת לאשר את המנוי*

אין תגובות:

פרסום תגובה