קלפוטי דובדבנים



מתכון לקלפוטי דובדבנים קלאסי

הקלפוטי הוא קינוח צרפתי מבוסס על פרי (לרוב דובדבנים אבל אפשר גם שזיף,משמש...) ובנוסף בלילה מורכבת מביצים,קמח וחלב.
מעין טארט כפרי ללא תחתית בצק .



השילוב של הטעם החמצמץ של הדובדבנים עם המתיקות של הבלילה פשוט גן עדן!
נראה לי שזה המתכון הכי פשוט שאי פעם כתבתי בבלוג!
אז הנה לכם:

חומרים לתבנית 25*25 פיירקס:

-חצי קילו דובדבנים
-4 ביצים
-125 ג סוכר
-2 קורט מלח
-100 ג קמח
-כפית א.אפיה
-25 ג חמאה מומסת
-250 מ"ל חלב

אופן ההכנה:

1-מקציפים ביצים,סוכר ומלח.
2-מוסיפים קמח,א אפיה חמאה וחלב ומערבבים עם כף עץ.
3-מכניסים לתבנית יחד עם הדובדבנים ואופים ל45 דקות ב180 מעלות חום.
4-כשיוצא מהתנור מפזרים מעל סוכר וניל.

זהו!נכון פשוט?







קבלו עדכונים ישירות למייל:
*בדקו את תיבת המייל שלכם על מנת לאשר את המנוי*

2 תגובות:

  1. לא מגלענים את הדובדבנים?

    השבמחק
  2. היי,
    לא חייבים לגלען אותם.אני משאירה כי זה מוסיף המון טעם :)

    השבמחק