הכנה של בלילה ב5 דקות, קצת טיגונים ויש לכם סופגניות תפוחים טעימות להפליא!
החומרים לבלילה:
250 ג קמח מנופה.
1 אבקת אפייה
קורט מלח
2 ביצים מופרדים
200 מ"ל חלב
25 ג סוכר (לא חובה אבל לפי דעתי יותר טעים כשהבצק קצת מתוק)
רום או וניל לטעם
לתפוחים:
בין 5 ל8 תפוחים (תלוי בגודלם) מקולפים,ופרוסים לפרוסות עגולות של 1 וחצי ס"מ בערך (מורידים את הגרעינים גם)
מיץ לימון (שלא ישחירו אם פורסים אותם מראש)
מחממים שמן עמוק בסיר רחב,טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה ומטגנים משני הצדדים עד שהסופגנייה מקבלת צבע זהב.
מניחים על נייר סופג ומפזרים סוכר או אבקת סוכר.
החומרים לבלילה:
250 ג קמח מנופה.
1 אבקת אפייה
קורט מלח
2 ביצים מופרדים
200 מ"ל חלב
25 ג סוכר (לא חובה אבל לפי דעתי יותר טעים כשהבצק קצת מתוק)
רום או וניל לטעם
לתפוחים:
בין 5 ל8 תפוחים (תלוי בגודלם) מקולפים,ופרוסים לפרוסות עגולות של 1 וחצי ס"מ בערך (מורידים את הגרעינים גם)
מיץ לימון (שלא ישחירו אם פורסים אותם מראש)
שמים קמח+אבקת אפייה+מלח בקערה ומערבבים |
מוסיפים את שני החלמונים ומערבבים |
מוסיפים את החלב,סוכר ואת הטעם שרוצים (רום,וניל...) |
מקציפים את שני החלבונים ... |
ומקפלים לבלילה בעדינות |
מניחים על נייר סופג ומפזרים סוכר או אבקת סוכר.
אחחח כמה טעים! |
מקסים ונראה טעים !!!
השבמחקאפשר גם עם בננה.
תודה!
השבמחקנכון,אפשר עם כל מיני פירות לעשות את הסופגניות האלה:בננות,אננס...
נראה לי שאני הולכת לנסות גם ירקות אפילו, כמו קישואים,חצילים(בלי הסוכר בבלילה)
:-)
תודה על המתכון וההסבר הבהיר הויזואלי.
השבמחקמומלץ אצלי בפנאי
http://hamimlatsim.blogspot.com/2010/11/3011-2511.html
הי אסתי תודה רבה על התגובה ועל ההפניה מהבלוג שלך :)
השבמחק