מתכון ללחמניות מתוקות עם שוקולד
לחמניות מתוקות טעימות טעימות, שאפשר להוסיף להן כל תוספת שאוהבים,מתאימות לבוקר ,לילדים לבית הספר ובכלל...
החומרים:
500 ג קמח לבן
כף שמרים יבשים
ביצה
כף סילאן או דבש
5 כפות סוכר
חצי כף מלח
240 מ"ל מים פושרים
40 מ"ל שמן
תוספת לפי הטעם:שוקולד ציפס, צימוקים,אגוזים...
לציפוי: ביצה טרופה,סוכר גבישי (או סומסום...)
אופן הכנה:
1-מכניסים לקערת המיקסר את הקמח, שמרים, מלח,סוכר,ביצה,מים,סילאן, שמן ולשים לכ-10 דק עד לקבלת בצק אחיד.
2-בסוף הלישה מוסיפים את התוספת.
3-נותנים לבצק לתפוח כשעה וחצי עד הכפלת הנפח.
4-מחלקים את הבצק ל12-14 חלקים ומעצבים לכדורים. מניחים את הכדורים על תבנית האפיה מרופדת בנייר אפיה ונותנים עוד קצת לתפוח, כחצי שעה.
5-מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים מעל את הסוכר הגבישי.
6-מחממים את התנור על 180 מעלות ואופים כ20 דק או עד להזהבה.
תהנו!
לחמניות מתוקות טעימות טעימות, שאפשר להוסיף להן כל תוספת שאוהבים,מתאימות לבוקר ,לילדים לבית הספר ובכלל...
החומרים:
500 ג קמח לבן
כף שמרים יבשים
ביצה
כף סילאן או דבש
5 כפות סוכר
חצי כף מלח
240 מ"ל מים פושרים
40 מ"ל שמן
תוספת לפי הטעם:שוקולד ציפס, צימוקים,אגוזים...
לציפוי: ביצה טרופה,סוכר גבישי (או סומסום...)
אופן הכנה:
1-מכניסים לקערת המיקסר את הקמח, שמרים, מלח,סוכר,ביצה,מים,סילאן, שמן ולשים לכ-10 דק עד לקבלת בצק אחיד.
2-בסוף הלישה מוסיפים את התוספת.
3-נותנים לבצק לתפוח כשעה וחצי עד הכפלת הנפח.
4-מחלקים את הבצק ל12-14 חלקים ומעצבים לכדורים. מניחים את הכדורים על תבנית האפיה מרופדת בנייר אפיה ונותנים עוד קצת לתפוח, כחצי שעה.
5-מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים מעל את הסוכר הגבישי.
6-מחממים את התנור על 180 מעלות ואופים כ20 דק או עד להזהבה.
תהנו!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה