מי אני





שמי מרים גרון טהר, ולאחר תקופה לא קצרה של התלבטויות ואי ודאות החלטתי לעשות צעד די גדול...מבחינתי.
תמיד אהבתי לאפות ...והיום אני רוצה לשתף אחרים באהבתי לתחום אפייה ביתית.מגיל צעיר הייתי רואה את אמי אופה ומבשלת ומשם ההשראה.כשעוד חייתי בצרפת נהגתי לעבוד בחופשות הקיץ באחד הבולנג'רי הידועות והטעימות של פאריס ושם נאגרו במוחי הריחות הנפלאים של הלחמים והטעמים הכל כך יחודיים של הקונדיטוריה הצרפתית, או בשמה הצרפתי :
Patisserie הנה כמה תמונות של המקום:



Boulangerie Au 140






חלון ראווה הפונה לrue de Belleville 

 את הצד התיאורטי יותר למדתי מבית הספר "עושים בישול" בהרצליה בניהולו של השף אורן גירון, צוות מדהים שמעבירים את אהבתם לתחום במקצועיות רבה.






היום אני מציעה לכם לטעום משלל העוגות והעוגיות שלי שנאפים בכמויות אנושיות על מנת לשמור על האיכות תוך כדי שימוש בחומרים הכי טובים שיש .


בבלוג תכלו למצוא מתכונים לעוגות , טיפים על אפיה  ועוד...


אתם מוזמנים להגיב ולשתף גם ואם אתם רוצים להצטרף כמובן לעמוד שלי בפייסבוק  

Bon Appetit
מרים :)