מדורת ל"ג בעומר עם מאפינס וכדורי שוקולד



אתמול יום חמישי אחר הצהריים יצאנו לחגוג את ל"ג בעומר עם כל ילדי הגן של איתן...
ואני כמובן לקחתי על עצמי את עניין העוגות :)
האמת שלספק ילדים בני 6 בעוגות זה לא כל כך מסובך: כדורי שוקולד,מאפינס...והם מבסוטים עד השמיים!









אש אש מדורה!





אביתר שלי מתבונן לו במדורה...







מאז שאני כותבת את הבלוג, כמה חֵבְרוֹת פנו אליי בבקשה של "לכתוב" על המוצרים שלהם או במילים אחרות "לפרסם" אותם.

אז לפעמים אני מקבלת מוצרים מחברת שופרסל ותמורת זה אני מדברת עליהם פה.
אני ממש ממש לא רוצה לעשות את זה בצורה אגרסיבית פה בבלוג כי זה לא המטרה אבל הנה דוגמה...

אחד המוצרים שקיבלתי לאחרונה היה מרשמלו של שופרסל, בכל מקרה הייתי קונה מרשמלו בל"ג בעומר ,לא?
אז החלטתי לשלב אותם עם המאפינס שתכננתי...

מתכון למאפינס מרשמלו:

החומרים לכ-18 מאפינס:

2 ביצים (L)
200 ג סוכר
50 ג חמאה מומסת
60 מ"ל שמן קנולה
180 מ"ל חלב
כמה טיפות תמצית וניל
280 ג קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1כפית סודה לשתייה
חבילת מרשמלו

אופן ההכנה:

1-טורפים יחד בקערה גדולה ביצים,סוכר,חמאה,שמן,חלב ווניל.
2-בקערה נוספת מנפים קמח,אבקת אפיה וסודה לשתיה.
3-מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומערבבים רק עד שמקבלים תערובת אחידה.
4-מכניסים מנג'טים לתבניות (או תבניות מאפינס סיליקון או תבנית שקעים)ומניחים חצי מרשמלו.
5-ממלאים את התבניות בבלילה ואופים כ15 דקות בחום של 180 מעלות טורבו.










מאפינס מרשמלו


מתכון לכדורי שוקולד:

החומרים לכ40 כדורים:


240 מ"ל חלב
100 ג חמאה
100 ג סוכר
50 ג אבקת קקאו (5 כפות)
תמצית וניל
200 ג שוקולד מריר (אפשר גם שוקולד חלב)
300 ג עוגיות חמאה (פטי בר) מפוררות.

אופן ההכנה:


1-בסיר מחממים חלב,חמאה וסוכר עד שהחמאה נמסה.
2-מוסיפים את הקקאו ,ומרתיחים תוך כדי ערבוב.
3-יוצקים את התערובת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
4-מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים.
5-מקררים כשעה במקרר ויוצרים כדורים של כ 4 ס"מ קוטר.
6-מגלגלים חצי בקקאו וחצי בקוקוס.






 חזרנו עייפים ומאובקים אך מרוצים!
:)

קבלו עדכונים ישירות למייל:
*בדקו את תיבת המייל שלכם על מנת לאשר את המנוי*

אין תגובות:

פרסום תגובה