לחם לבן לסנדוויצ'ים



לחם  מיוחד לסנדוויצ'ים

קיץ,חופש,ילדים בבית או בקייטנה...יוצאים לטיולים,הולכים לים לבריכה...הסנדוויץ הוא תמיד הפיתרון הכי טוב.




אז הנה מתכון קל מאוד וטעים להכנת לחם לבן לסנדוויצ'ים:

החומרים:


3 וחצי כוסות קמח לבן
כף אבקת גלוטן- לא חובה אך אני מוסיפה ,זה אף פעם לא מזיק :)
1וחצי כפית שמרים יבשים
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
25 ג חמאה רכה
1ורבע כוס מים פושרים

אופן ההכנה:


1-מערבבים את כל היבשים (קמח,מלח,סוכר,גלוטן ושמרים)
2-מוסיפים את החמאה ואת המים ולשים כ10 דקות (אם הבצק דביק מוסיפים קצת קמח)
3-מתפיחים כשעה עד שעה וחצי בקערה משומנת קצת ומכוסה בניילון נצמד.
4-מוציאים את הבצק מהקערה ,לשים אותו טיפה ויוצרים גליל שמן שמכניסים לתבנית אינגליש קייק של 25-30 ס"מ.
5-מתפיחים פעם נוספת עד שהבצק יוצא מדפנות התבנית.
6-אופים בתנור שחומם מראש ב200 מעלות עד שהלחם משחים.
7-מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת.



כל החומרים מוכנים ללישה
                            

לאחר לישה...
לאחר התפחה ראשונה

מכניסים לתבנית ...

לאחר התפחה שנייה

ועכשיו יצא!
לחם סנדויצ'ים
פורסים לפרוסות ומכינים סנדוויץ' כיד הדמיון
בהצלחה ובתאבון :)


קבלו עדכונים ישירות למייל:
*בדקו את תיבת המייל שלכם על מנת לאשר את המנוי*

5 תגובות:

  1. נראה מתכון נחמד, כמה זמן בערך זה צריך להיות בתנור?

    השבמחק
  2. האם אפשר להמיר את החמאה בשמן?
    אם כן כמה שמן?
    תודה

    השבמחק
  3. הי
    הלחם יצא פשוט מדהים... אחלה מתכון

    השבמחק
  4. יצא לחם ממש טוב !!! תודה רבה , עכשיו אני יכולה לגוון בעשבי תיבול, זיתים וגבינות טעימות :)

    השבמחק