לחם כפרי עם אגוזים וזיתים



מתכון ללחם כפרי עם אגוזים וזיתים, המצרכים הם:
  1. קמח לחם 325 ג
  2. קמח מלא 175 ג
  3. שמרים יבשים 20 ג
  4. סוכר חום 45 ג
  5. מלח 10 ג
  6. מים כ330 מ"ל

תוספת:
  • אגוזים 50 ג
  • זיתים שחורים 50 ג

שמים בקערת המיקסר את כל החומרים עם הוו לישה (חוץ מאגוזים וזיתים)
לשים כ10 דקות...ואז מוסיפים את האגוזים+זיתים ולשים לעוד שתי דקות.
שמים בקערה משומנת ונותנים לתפוח כ שעה שעתיים.
מעצבים שני כיכרות או מה שרוצים...
נותנים שוב לתפוח כשעה...

מקמחים קצת וחורצים חריצים אלכסוניים.
מכניסים לתנור על 240 ל5 דקות ואז מורידים ל200 מעלות לכרבע שעה

הלחם מוכן כשנקישה על התחתית שלו נשמעת חלולה!

מומלץ לאכול עם גבינות טובות!

בתאבון!

פוסטים דומים:
מתכון ללחמניות 
מתכונים לעוגות
חלות לשבת 
לחמניות בריוש 
לחם לבן לסנדוויצ'ים



קבלו עדכונים ישירות למייל:
*בדקו את תיבת המייל שלכם על מנת לאשר את המנוי*

2 comments:

  1. היי,
    קודם כל אומר שהבלוג שלך מקסים!!!
    עכשיו השאלה- הכנתי את הלחם שפה והבעיה שאחרי התפיחה השניה שעשיתי חתכים- הוא נפל ונהיה שטוח.
    הוא לא תפח באפייה.
    מה הסיבה לכך?
    תודה, דנה

    השבמחק
  2. הי, אני רוצה לשבח אותך על המתכונים המדוייקים שלך ,
    זה כבר המתכון השלישי שלי שאני מכינה
    וכולם יצאו לי נפלא ! הפיתות הבתיות ,הלחם הלבן לסנדוויצ'ים והלחם הכפרי
    שאני עושה אותו בלי תוספות. פשוט כיף, טעים ויאמי
    תודה לך

    השבמחק